This is demo store. No orders will be fulfilled.

Q&A med Anna-María Larsson

Q&A med Anna-María Larsson

Anna-María är en kreativ person som tror på att allt går att göra själv på ett eller annat sätt. Hon är en frilansande kreatör och ”proffspysslare” som driver en livsstilsblogg med fokus på DIY (dnilva.se). Anna-María kom tvåa i det kreativa tv tävlingsprogrammet Superskaparna våren 2017.

Hur skulle du beskriva din stil?

Min stil skulle jag beskriva som ganska bekväm. Jeans och t-shirt eller en schysst tröja är mina säkraste kort. Men sen gillar jag också att blanda upp klassiska plagg med något lite roligare som sticker ut. Det kan vara mönstrade byxor eller en lite roligare topp till exempel. Jag försöker alltid att köpa plagg som jag vet att jag kan kombinera med flera andra plagg i min garderob.

Vilka nyckelplagg tycker du är viktigast att uppgradera garderoben med?

Har jag ett par schyssta byxor som sitter bra och en t-shirt i bra kvalité känner jag att jag alltid har något att ha på mig. Det är dessutom perfekta plagg att klä upp eller ner beroende på vilka skor och smycken du har till.

← Previous Next →
Org nr 559071-5289
Moms nr SE559071528901 Thefit.se 2017 Alla rättigheter reserverade.