This is demo store. No orders will be fulfilled.

Om The Fit

A new era of power dressing - it’s all about the fit!

Att kläder borde skapas efter kroppar och inte tvärtom tycker vi är en självklarhet. Moderna, snygga och hållbara kläder av riktigt hög kvalité är något vi tycker alla ska ha tillgång till. Vi vill hjälpa människor till ökad självkänsla och välmående. Hur ser vi till att det blir verklighet? Genom att skräddarsy hela shoppingupplevelsen efter dig. Klick för klick, tråd för tråd. Vi ger er The Fit, ett digitalt varuhus med måttbeställda kläder.

Nu är det slut med krångliga processer och frustration över en frånvarande passform. Vi har inga storlekar, förutom din! Alla våra produkter är varsamt utvalda för att möta kraven hos våra stilmedvetna kunder. Till att börja med lanserar vi Walinds välklädda vår/sommar-kollektion, men kommer med tiden att utöka vårt sortiment med fler kollektioner av nya, såväl som etablerade märken och designers. Allt för att kunna erbjuda våra kunder ett brett sortiment i olika stilar, men med en perfekt passform som gemensam nämnare.

Innovation ligger oss varmt om hjärtat och det märks framför allt genom sättet mode och teknik möter varandra. Fashion-tech i en vacker kärleksaffär. Vi strävar alltid mot att förenkla upplevelsen för våra kunder med lösningar som gör det enkelt, roligt och inspirerande att handla hos oss. Personlig service ska alltid vara en självklarhet, både online och offline.

Org nr 559071-5289
Moms nr SE559071528901 Thefit.se 2017 Alla rättigheter reserverade.