This is demo store. No orders will be fulfilled.

Varför måttbeställt?

Alla är unika och därför passar sällan någon perfekt i en standardstorlek. Vi vill att alla ska få uppleva känslan av att bära ett plagg som sitter perfekt. Våra duktiga skräddare är redo att skära ut och sy upp kläder efter dina personliga mått, för att de ska passa din unika kropp.

Hållbarhet

Jordens resurser är tyvärr begränsade och därför måste vi vara rädd om dem. Som företag, inte minst inom klädesbranschen, har vi ett stort ansvar att försöka minimera den negativa miljöpåverkan av produktionen. Vi tror även att vi kan bidra till att ändra konsumtionsmönstret som idag kretsar kring att handla mycket, billigt och sedan slänga bort när man har tröttnat på produkterna. Om vi ger människor möjligheten att köpa ett skräddarsytt plagg baserat på deras unika mått tror vi att deras vilja att ta hand om sina kläder ökar. Har man köpt ett plagg i en tidlös design, med bra kvalitet och som dessutom har en perfekt passform, är vi övertygade om att vi förebygger "slit-och-släng"-tänk eftersom plagget får ett mer personligt värde och blir svårare att göra sig av med.

The Fit är framtiden, en ny generation av skräddade kläder. Vi vill erbjuda våra kunder ett bekvämt sätt att köpa kläder som passar perfekt genom att kombinera mode och teknik. Vi vill stärka självkänslan och välbefinnandet för den som bär kläderna.

Org nr 559071-5289
Moms nr SE559071528901 Thefit.se 2017 Alla rättigheter reserverade.